het is gedaan met de pastelkleurige haarverfjes van de afgelopen seizoenen. De haarkleuringen voor 2019 laten een natuurlijker beeld zien. We zetten de allernieuwste haarkleurtrends voor je op een rijtje:

Koele blond-tinten.

De blond-tinten worden koeler en dat zal niemand verbazen. Donkere aanzet mogen nog steeds als ze maar natuurlijk mooi overlopen. Want alles wat oogt als streep of te kunstmatig is deze winter in de ban. Ook hightlights moeten superfijn zijn en eerder een soort blonde waas over je haar leggen dan eruit zien als door de zon opgelichte strepen. Al met al liggen deze blondkleuren in de lijn van ‘nude hair’, een trend die we een paar jaar geleden al tegenkwamen en staat voor vrij bleke en verwassen blondkleuren zonder een rode ondertoon.

 

Chocoladebruin.    

    

Bruine haarkleuringen zijn het deze winter helemaal. We gaan voor diepe, warme donkere en troostende chocoladekleuren. Klassiek mooi! Wel even je make-up aanpassen als je van een lichtere haarkleur komt.

 

Zachte bruintinten.

Is een diepbruine chocoladetint te donker voor je, kijk dan eens bij de natuurlijke lichtbruine haarkleuringen. Lichtbruin, muis-bruin, reebruin of donker karamel-blond zijn tinten die we volop gaan zien. Het zijn vrij neutrale kleuren die zich gemakkelijk laten dragen en die heel chic kunnen zijn.

 

Rode haartinten zijn hot!

     

Ben je van nature rood, dan ben je helemaal ‘in trend’. Roodtinten zijn hot. Je zou je eigen rode haarkleur wat extra kunnen aanzetten. Ook voor blondines en brunettes zijn rode kleuringen een optie. Redheads stelen de show!

 

Platinablond

De platinablonde kleuren blijven we ook zien. Zo’n platinablonde kleur is een perfect basis voor uitwasbare haarkleuringen. Dit is een trend voor mensen die graag met haarkleuren experimenteren.